Váradi Sándor blogja. Üdvözöllek! Köszönöm, hogy meglátogattál.

p-árt-okról valóságában

"Hol áldás, ott béke, hol párt, ott vége!"

Ahol pártok léteznek, törvénykeznek, ítélkeznek ott VÉGE a tisztes-s-éges,
egész-s-éges, EMBER-S-ÉGES ÉLETNEK!

gondolatok röviden pártokról, szavazásról, helyzetről, …

Tisztelt EMBEREK!

Nem teszek mást, csak tiszta logikán alapuló következtetéseket próbálok meg levonni…

párt = pusztítás

Ha bármilyen pártra, párthoz kötődő szervezetre és ezek által pártállamra szavazol, és még mindig elhiszed, amit ígérnek, továbbra is bennük bízol, akkor ebbe nemes egyszerűséggel b e l e d ö g l e s z ! Ki-végezteted magad!
- de nem csak magadat, hanem felelőtlen döntéseddel másokat is, főleg a becsületesen élni, boldogulni akaró EMBEREKET és végül a NEMZETET is!

Alapjaiban és folytatólagosan tőlük /pártok/ szenvedve, bele illetve lebetegítve lerövidíted az életedet, letiporva, kisemmizve a megaláztatást választod magadnak. Az életedet, az idődet fecsérled rájuk, valamint embertársaid idejét rabolod el és az életüket keseríted meg. Mert elfogadod, hozzájárulsz, és így működtetve fenntartod a pártok által hitelesített zsarnoki rendszerüket, törvényeiket.

Tények:
Évek, évtizedek során a pártállami rendszerekben töménytelen hazugságot, kiszámíthatatlanságot, kilátástalanságot, kíméletlen átveréseket, általuk legalizált kifosztásokat, igazságtalanságokat, szorongásokat, betegségeket, stb, tapasztalhatunk.

...elprivatizálták a nemzet vagyonát, kisemmizik, kilobbizzák, eladják a földeket a dolgozó gazdáktól, folyamatosan kifosztják otthonaikból az embereket /bankoknak asszisztálva/, ellehetetlenítik megélhetésüket, megfosztják a tisztességes élettől, munkalehetőségeiktől - közmunkával bagóért nyomorba, rabszolgaságba taszítják őket, kisvállalkozásokat a multikkal szemben ellehetetlenítik ...

Mit nyújtanak a pártok a szavazatokért?
Az ország lakosságának - a választásnak nevezett bohózatban - a szavazataiért, s bizalmukért cserébe "jótéteményként" a legkevésbé az emberek érdekeit szolgáló tevékenységeket nagyiparban működtetnek: butítóipar, betegségipar, büntetőipar, kamatrabszolgaság, továbbá az igazságtalan és méltatlan közszolgáltatás, a kiábrándítóan pimasz közteherviselések, stb, ...

Butítóiparként működő hatalmuk alatt irányított média - televízió, ... segítségével alapjaiban súlyosan félrevezetik az embert valósághoz való viszonyában, továbbá az óvodákban, az állami, ... iskolákban hazugságokkal, téves eszmékkel torzítják az értelmi fejlődést a felnövekvő fiatalságnál, stb ...

Betegségiparként a legkisebb felelősség vállalás, garancia nélkül bizonytalan összetételű mérgekkel kötelezően beoltják a gyerekeket az unióban szinte egyedülállóan. Az állam és a gyógyszeripar által támogatott egészségügyi ellátások nagyobb arányban valódi gyógyítás helyett betegség-gyártásban érdekeltek, pl: rák-kemoterápia, sugárkezelések, cukorbetegségek, stb ...

Büntetőiparként maffia módszerekkel működő pártállamigazgatással egyre több adónemmel, valamint különböző és szinte mindenre kiterjedő pénzbüntetési trükkökkel sújtják a lakosságot. A hitelkényszer kialakításával és pártállami segítséggel zömében külföldi bankokkal, továbbá idegen kezekre elbagatellizált közművekkel a világon szinte egyedülálló módon fosztogatják az embereket, és mindezekhez a bíróságokkal a megfélemlítés, a zsarolás eszközeivel, továbbá kétes tájékoztatással megtévesztésben tartják az embereket, hogy így könnyen manipulálhatóak legyenek, stb ... 

Az ország lényegében pártok, bankárok, multi cégek kezében van. A pénz, az uzsora „játékszerével”, a politikusok asszisztálásával, pártállami rendszerek működésével általuk - érdekük szerint alakított törvényeik fenntartásával, a meggazdagodásuk és az ELNYOMÁS érdekében, az emberek jogainak teljes tiprásával történik mindez.

Ez embertelen pokol-i út!
Ezt az utat képzelted magadnak és utódaidnak?
Ezért születtél a földre, hogy ebben részt vegyél?
Ezért akarsz még mindig pártokra szavazni?

Gondolkozz! 

Az emberi élet, az eltékozolt idő nem játékszer!

„Itt vagyunk ezen a földön, csak néhány évtized az életünk és visszahozhatatlan órákat, napokat fecsérlünk el olyan dolgokra, illúziókra, ábrándokra, melyeknek az emberséges, boldog, tisztességes élethez, a teremtett világ harmóniájához semmi, de semmi köze nincs. Szenteljük hát életünket tisztességes emberhez méltó tetteknek, igaz szeretetnek, nagy gondolatoknak, maradandó alkotásoknak. Mert az élet rövid ahhoz, hogy ostobák és kicsinyesek legyünk.” 


Váradi Sándor
egy méltóztató

2 megjegyzés:

  1. Egyet ne felejts el, ha elmész valamelyik pártra, politikusra szavazni, az azt jelenti, hogy érdekel az, amit mondanak, hazudnak, ígérnek neked. Viszont tudnod kell, hogy nem az történik, nem az valósul meg, amit mondanak, ígérnek, mert csak ámítanak, hülyítenek vele, te meg folyamatosan beveszed ezt a cumit. Következményeként azt se felejtsd el, hogy addig fognak trónolni, bitorolni, kisemmizni, saját ízük szerint törvénykezni, ítélkezni, mi több rendelkezni feletted, míg te hagyod, eltűröd, illetve figyelembe veszed a politikusok primitív acsarkodását egymással szemben a hatalom érdekében miszerint te közülük választva szavazol rájuk.
    Ne gondold, hogy … valamiért sokan gondolják, hogy nincs más mód az érvényesülésre, mint „bűnözőkkel” együttműködve létezni.

    VálaszTörlés
  2. Az europuniós képviselő beszédének fordítása:
    Rendben, elnök úr! Murray Rothbard amerikai filozófus jutott eszembe, aki azt mondta: "Az állam egy rabló intézmény. Az adózás pedig az a lehetőség, melynek révén a politikusok és bürokraták ellophatják az állampolgárok pénzét, hogy szégyenletes célokra költsék." Ez a hely (mármint az Európai Parlament) sem kivétel! Döbbenetes, egyúttal kérdezem önöktől, hogyan sikerül megőrizniük komolyságukat, amikor pénzügyi dolgokról beszélnek. Ugyanis a bizottság egyetlen tagja, egyetlen bürokratája sem fizet adót! Önök, uraim - az állampolgároktól eltérően -, nemcsak adót nem fizetnek, de egyéb pénzügyi kötelezettségeiknek sem tesznek eleget! Teszik ezt számos kedvezmény és különleges törvény fedezékében! Önök a legnagyobb vagyonmentők, pénzmosók Európában! Mégis önök ülnek itt, és okítanak másokat! Az unióban élő emberek kezdik megérteni, mi folyik itt. Ne csodálkozzanak hát azon, hogy rohamosan nő az euroszkeptikusok tábora. És hadd mondjak még valamit önöknek: Ha egyszer az emberek rájönnek, kik önök valójában, rövid időn belül lerohanják majd a parlamentet, és felkötik önöket! És igazuk lesz!
    Harmadszor: a párt jelentése ugyanaz, mint az indoeurópai „part” szónak: rész, részlegesség. Létrejöttének egyetlen célja az EGÉSZ-ség, az egység megbontása. Oszd meg és uralkodj. Minden négy évben fellángol a gyűlölet lángja, sötét erő gyűlik és öl embert, barátságot, közösséget. A saját környezetemben is esett szét család, mert az asszony a Fideszre, a férj a Maszopra szavazott. A gyerekeknek nem volt szavazati joguk…

    VálaszTörlés