Váradi Sándor blogja. Üdvözöllek! Köszönöm, hogy meglátogattál.

Egy rövid vázlatszerű összefoglalásban - Nyilatkozat!

- Emberként - erkölcsi alapon kötelesség és felelősség tudatból nyilvánítom ki:

A tapasztalható tények alapján és a véleményem szerint Magyarországon a fidesz-kormány által megvezetéssel, megtévesztéssel, erőszakos, hamis jogállapottal működtetett államinak nevezett rendszer a pusztítás és a pusztulás "kultúráját" tükrözi.

A Magyar Köztársaság Alkotmányától elbitorolt Magyarország nevű államinak nevezett USA  cégnyilvántartásában bejegyzett vállalati státuszban az alaptörvénnyel felruházott rendszert erkölcstelen hatalmi mámorban tébolyult politikusok, „kollaboráns” személyek működtetik, melyhez semmilyen értelmi és jogi vonatkozásban nincs viszonyom, közöm. 
Tehát nem áll módomban asszisztálni a kormány alaptörvénnyel övezett őrült világához...

Ebből kifolyólag és a további tények alapján az „állítólagos” Magyarország elnevezésű közigazgatási rendszerek szabályai, jogszabályai, törvényei sem vonatkozhatnak rám a hiteltelenség okán - gyanánt, jog, erkölcs, tisztesség, becsület, emberi méltóság vonatkozásában.

A Magyar Köztársaság okmányaival nem kompatibilisek, nem azonosak az alaptörvénnyel összerakott Magyarország nevű okmányok, értelemszerűen és jogviszony alapján. 
- ...
- Minden hatalom a népé! - a Magyar Köztársaság Alkotmányában rögzített tény!
- Emiatt az Alkotmányt csak a nép változtathatja meg!
- Ésszerű következményként a Magyar Köztársaság Alkotmánya érvényben van!
- Miként a 2012 –es alaptörvény pedig „közjogilag” ÉRVÉNYTELEN!
- Az alaptörvény nem a közakaratot képviseli!
- Mindezek vonatkozásában az alaptörvény és az azon alapuló államinak nevezett rendszer abszolút vállalhatatlan!!!
- „Tudomásom szerint” nem létezik olyan dokumentum, melyben rögzítve lenne, illetve ráutaló bármilyen vonatkozásban következetesen értelmezhető lenne az, hogy az alapvető alkotmányos jogomról lemondtam volna!  
- Valamint nem hatalmaztam fel a 27% -kal bekanalazott trükkös „2/3” –os fidesz-kormányt sem arra, hogy helyettem megtegye, megváltoztassa!
- Se megállapodásunk, se szerződésünk nincs!

"A jogállapot a társadalmi szerződésre épül. A szerződéssel kezdődik a társadalom élete, de véget a kormányzat elfajulásával ér, amikor a végrehajtó hatalom elbitorolja a főhatalmat az általános akarattól, azaz a néptől." Rousseau

"A jogot eszközként felhasználó és így a joggal visszaélő, hatalmas emberi károkat okozó, emberiségellenes ál-jogállamiság semmiképpen sem elfogadható senkinek sem. A saját jól felfogott érdekében sem, és egyszersmind közérdekből sem." 

- A joggal visszaélő rendszer sehogyan sem lehet törvényes.
- A jogtalanság jogot nem alapíthat, ez közismert és elfogadott jogtényiség. 
- Nem kötelezhető, hogy a jogtalanságot, a joggal visszaélő államinak nevezett vállalati szervezeteket, de akár az államszervezeteket is elfogadjam jogszerűnek.

- Az alaptörvénnyel felruházott „állítólagos” kormány és az általa megnevezett bármelyik hatósága, alkalmazottjai csak jogsértő, törvénysértő módon tudnak fellépni, eljárni velem szemben. Minden velem kapcsolatos intézkedésük jogilag megalapozatlan.

Mindezek figyelembe vétele mellett, ésszerű, objektív konklúzió alapján egyértelműen indokolt az abszolút bizalmatlanság a kormányzat és az általa működtetett közigazgatási rendszerrel, valamint az abban tevőlegesen részt vállaló személyekkel szemben. A kormányba vetett bizalom nem mérhető reálisan, csak a korrumpáltak számára - így összevetve - ez most a társadalom szégyene.

- Egy és oszthatatlan igazságban, a Hazám védelmében tett eskümet nem szegem meg! 
- Én becsületes szerződést kötöttem ... - felelősséggel az Emberi élet értelmes valóságában a létem kiteljesedésére való törekvésével!...
... többek között a közrend, a közbiztonság fenntartásában hangsúlyosan érdekelve.

Az Emberi erkölcsi norma a természeti törvények alapelve szerint: 
Tedd a jót, és kerüld a rosszat!

Törvényi alapvetés: Az Ember - aki ... - nem szabályozható! - A jog forrása! - A forrás a meghatározó! - A jogalkotók, a hatóság csak a jog gyakorlói!... 

„Az Ember a Teremtővel, avagy Forrással egységben létezik, ezért nem rendelkezhet senki más az ember jogaival, javaival, életével, csak ő maga vagy a Teremtő. A Teremtőnél kisebb erő nem veheti el ezeket az alapjogokat.” 

Az igazság ez! Ehhez tartom magam, szavakban és tettekben egyaránt.
A józan gondolkozás által vezérelt értelem eltökélt döntésre ösztönöz az elengedhetetlen cselekvéshez; a független Emberi létezés közösségének törekvésében. 

Továbbá Nyilatkozom, hogy Magyarországon az „állítólagos” Magyarország nevezetű államnak titulált szervezet, államinak nevezett rendszerében működtetett valójában a rabszolgaság rendszere, melytől alapvető emberi jogaim alapján, okán mindenféle formában kiiktatom, függetlenítem magam. 

- Ne feledjük: A rabszolgaság "jogszerű"lehet, de nem "törvényes" - fel kell ismerni a különbséget -
 

Továbbá nyilatkozom arról is, hogy lemondok és megtagadom az "egykori" állam által megtévesztéssel, megvezetéssel, rám ruházott stróman* képviselését. 
Többé nem áll módomban a személyi okmányokkal a *stróman nevében semmilyen felelősséget, kötelezettséget, terhet vállalni.

Nem áll módomban és nem is kötelezhető a joggal visszaélő ál-államis szervezeteket és annak alkalmazottjait, jogi személyeit, hatóságinak nevezett személyeit jogszerűnek fogadni, mert alapvető jogi vonatkozásban nincs közünk egymáshoz. Emberi vonatkozásban ők is egy másik embernek tekinthetők, más egyéb kivételezések nélkül.

*Stróman: egy kitalált - kreált jogi entitás - jogi személy - jogi fikció, akár egy bábú...

A személyi igazolvány, lakcímkártya, vezetői engedély, diákigazolvány,… mind a strómant képviseli... Hús - vér - lélek Embernek nem azonos az identitása ezek bármelyikével!

„Miért hozzák létre a strómant? A válasz: „hogy mindenféle költségeket és büntetéseket lehessen a stróman nyakába varrni, majd elhitetni az emberi 
„Gipsz Jakabbal – neveddel, hogy fizesse ki ezeket az összegeket” - Csak néhány példa ezekre a tételekre: jövedelem-adó, helyi adó, útadó, vám, kamatadó, üzemanyag-jövedéki adó, gépjárműadó, és egy sereg más tétel, amit az ezzel foglalkozó profik ki bírnak találni, bízva abban, hogy sosem veszed észre, hogy SOHA NEM ÉRTETTÉL EGYET EZEKKEL, ÉS NEM IS SZÜKSÉGES, HOGY EZEKET KIFIZESD!” 

...

Jogom van jogaimért kiállni - jogaimat megvédeni - jogom van tudni, tisztán látni és érteni a velem kapcsolatban bármilyen felállásban kialakult helyzetet, bárkivel, bármivel szemben…

Aki nem cáfol meg egy tévedést pedig képes lenne rá - alapot teremt, 
ha nem képes rá - bizonyítást nyert az. 

Kötelezettség nélkül és jogfenntartással, azaz minden természetes elidegeníthetetlen jogom fenntartom.  

A játszmának vége…          


      Váradi Sándor 

Szkíta Nemzetiségi Önkormányzat

"Nem tagadhatom meg magam, mert más azt várja el!
 Nem tagadhatom meg önmagam, mert véleményem szabad, mint saját magam."

Bárki átveheti, másolhatja, terjesztheti maga nevében is.