Váradi Sándor blogja. Üdvözöllek! Köszönöm, hogy meglátogattál.

BÚÉK 2016


Te hogy érted ezt?
...
Lásd, kövesd azt az irányt, hogy miért és miként kell megvédeni, kiállni emberi méltóságodért, jogaidért! Védd meg előbb magad jog-osan! …hogy legyen perspektívája közösségi szinten!
Hiszen hogyan akarod megvédeni a nemzetedet, a hazádat, a jóra való embereket, ha a saját jogaidért nem teszel megfelelő lépést, példát sem mutatva, amit akarsz valójában?! A megfelelő lépés elsősorban minimum a megfelelő határozott kinyilatkozásban, tudatosításban, dokumentálásban nyilvánulhat meg, megfelelő helyre, megfelelő időben!
Halaszthatatlanul!

Mit szólsz hozzá?
Olvass bele/el, a többit is...
http://kezbol-kezbe-szovetseg.blogspot.hu/2015/12/b-torvenyszeki-ugy-letek-4.html 

Kinyilvánítod, kiállsz és megköveteled felelősséggel a jogaidat, a léted sérthetetlenségét, s elutasítod a rabszolgaság minden formáját és betartod az önrendelkezésed alapján a szabadság filozófiájának szempontjait!
Ha ezt egyénenként megteszed/teszitek, ennek értelme lesz (!), és csak ekkor fog életre kelni az összefogás szelleme, az egység az akarathoz, és ehhez nem kellenek semmiféle ideológiák, rög-eszmék, mert az egységben lesz a szellem, az erő és aztán majd kiforrja magát, úgy ahogy közösen akarjuk, s megalkotjuk! Alkot-mány!
Rajta hát magyar, fel a fejjel, egyenes gerinccel tedd a „dógod”!

Még valamit!
Ez … a legtöbb mi adható! Az első lépésben (!), és nem másodikban, és nem átugorva, kihagyva, hanem ez az, amit először meg kell tenned, s mindenkinek aki úgy gondolja, hogy egy élhető, szabad, boldog életet akar élni hazájában és érezhesse magát annak a valakinek aki tett és tenni is akar érte, de senki sem mások helyett, hanem magadért, az emberi mivoltodért, a Teremtő rendeltetése szerint, vele együtt egységében elevenedjen meg minden cselekedet abba az irányba, amit szeretnél magadnak és embertársaidnak! S ez követendő példa lészen mindazoknak, akik akarják ...
 
…és még valamit!
Nézz magadba és kérdezd meg, hogy ki vagy Te, - és ki mondja meg neked, hogy mit és hogyan gondolj, cselekedj a saját érdekedben, - ha nem Te magad! Csak te tudhatod mi jó és mi elfogadható számodra. Azt hogy ezt tudd, senki nem férhet ahhoz, hogy dönteni tudj, csak a Te szellemi teremtő, kép-zelő erőd, valósítja meg. Hogyan férhet közé más valaki, hogyan tudja ezt más valaki helyetted megtenni? Sehogy! Mert Te döntesz, így vagy úgy. Neked kell eldönteni, melyiket választod a Te szabad akaratod alapján. Nem mondhatja meg senki más, csak Te! Te döntesz minderről akár kimondva, akár kimondatlanul, akár hallgatólag, akár beleegyezéssel, akár közreműködéssel, akár együttműködéssel, akár akarva, akár akaratlanul, akár behódolva, akár cinkosként, akár ellenállva, akár megtagadva, akár elengedve, akár megfogadva, akár elesetten, akár áldozatként, akár harcosként - addig, amíg el nem éred a döntésed célját.
Lépj színre!
Mutasd meg ki vagy Te!


Váradi Sándor
egy harcos az emberségért 
BÚÉK

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése