Váradi Sándor blogja. Üdvözöllek! Köszönöm, hogy meglátogattál.

Nemzeti Közlöny - Kisérőlevél

Helyi önkormányzat - választott - elöljáró tisztségviselője, vezetője részére!


Tisztelt Polgármester Asszony / Úr!


Engedje meg, hogy Ön és a hatáskörében élő emberek tudomására hozzuk, hogy létezik az a Nemzeti Hivatal, amely a Magyar Nemzet akaratából jött létre.
Fogadja a tájékoztatást ebből a megközelítésből.

Ezúton megragadom az alkalmat, hogy ismertessem a Nemzeti Hivatal által Nemzetérdek alapján írattatott Nemzeti Közlöny tartalmát és a hozzá kapcsolódó rövid bevezetőt. 

Felhívom szíves figyelmét, hogy jelen kiadvány ez alkalommal iránymutató álláspontokat - meghatározásokat tartalmaz, rávilágít olyan dolgokra - tényekre, melyek döntő következményeket fednek fel.
Ezek folyományaként megoldási, cselekvési módot indukál a társadalom számára.

Ezáltal esélyt, alternatív módot, és ezen felül döntési lehetőséget biztosít az emberek számára létük, jövőjük érdekében. Ezen tények függetlenek mindenféle pártállami működéstől és pártok kampányaitól.

Ennek fényében települése lakosságának tájékoztatását elősegíteni, illetve támogatni szíveskedjen.  

Az emberek informálását a Nemzeti Hivatal jóvoltából következetes szemlélettel tesszük a Nemzet léte és jövője érdekében.

A Nemzeti Közlöny megismerése - megismertetése a közérdekek figyelembe vétele!

Emberek és közösségük részére az alapvető jogot a létükhöz - boldogulásukhoz kínáló megoldás lehetőségét biztosítani és támogatni kívánatos!
 
Az országban kialakult helyzet - a kiszolgáltatottság, a jogtalanság, az egyoldalú érdekérvényesítés, a kilátástalanság, a mérhetetlen igazságtalanság - igényli, hogy az emberek döntsenek a saját életükről, nemzedékek jövőjéről.
Ezért alapvetően nem szerencsés elvenni, illetve vétek megfosztani mindettől őket.

Bízom a bölcs döntésében.


Tisztelettel:

Váradi Sándor
egy méltóztató

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése